Nieuws van Atelier de Beaute

Ontdek de geheimen van de Dode Zee met de ontharingsmodder van Mud & More. De weldadige Mud is gebaseerd op 100% Dode Zee mineralen en biedt een ultieme schoonheidservaring en verlost je binnen enkele minuten van ongewenst haar. Wanneer je de Mud opsmeert word je omgeven door een heerlijk revitaliserend lychee aroma. Als je de huid regelmatig met Mud & More verzorgt neemt de haargroei blijvend af !

De Dode Zee mineralen geven een lichte biopeeling en helpen dode huidcellen te verwijderen. De Mud geeft de teint een diepe hydratatie en een optimale vochtbalans. Daarnaast stimuleren de mineralen het metabolisme van de huid met als resultaat: een haarvrije, fluweelzachte en verzorgde teint met een prachtige gezonde glans.

Mud & More is dermatologisch getest en parabeen vrij!

Leverbaar voor:
-Lichaam en benen
-Bikinilijn
-Gezicht

Op maandag 25 en dinsdag 26 maart vertrokken 4 Gatineau-dépositaires voor een training naar Parijs. Zij waren door ELHA Cosmetics uitgenodigd om, samen met een medewerk(st)er, een speciale training te volgen op het hoofdkantoor van Gatineau. Naast inspanning (theorie- en praktijktrainingen) was er ook voldoende tijd voor ontspanning: bezienswaardigheden bekijken, culinaire uitstapjes en... shoppen!
Lisette de Ruiter, Wilke Steenis, Conny Setz en Monique Malcorps, nogmaals van harte gefeliciteerd met het winnen van deze prijs!