Een salonbehandeling voor ieder huidtype en iedere huidconditie Gatineau biedt maar liefst 9 verschillende gezichtsbehandelingen en een huidvernieuwende dermabrasiebehandeling. Voor ieder huidtype en iedere huidconditie kan daardoor een passende behandeling aangeboden worden, mede afhankelijk van uw leeftijd, uw lifestyle, maar ook het seizoen.

Iedere gezichtsbehandeling bevat een hoge concentratie werkstoffen en bestaat uit een eigen concentraat en een eigen specifiek masker. Gatineau biedt een verzorgingslijn en salonbehandeling voor alle huidtypen en huidcondities. Iedere salonbehandeling start met een openingsritueel voor een onthaastend en rustgevend begin. Bovendien hebben alle salonbehandelingen een specifiek concentraat en masker.

De salonbehandelingen zijn ontwikkeld door professionals en bevatten allemaal hun eigen, op maat gemaakte behandelprotocol en massagetechnieken. Een combinatie van stimulerende en ontspannende massagetechnieken, mede geïnspireerd op oriëntaalse technieken, dragen bij aan een gevoel van ultieme ontspanning en optimaliseren het resultaat van de behandeling.

Geniet van een bijzondere ervaring:

Kies aan de linkerzijde een behandeling die bij u past of kom eens langs bij mij in de salon en we bekijken samen de behandelingen die voor u de meest optimale resultaten bieden.