Er verschijnen rimpeltjes op uw gezicht, uw gelaatstrekken beginnen er vermoeid uit te zien. GATINEAU biedt een serie salonbehandelingen die het verschijnen van de eerste tekenen van huidveroudering voorkomt, die deze vervaagt en die de gelaatstrekken gladmaakt.

Collageen

Maak kennis met een jeugdige uitstraling Wilt u de eerste tekenen van huidveroudering vertragen en uw huid een intensief hydraterend bad geven?

Bezoek dan uw schoonheidsspecialiste voor de COLLAGEN PLUMPING FACIAL en verwen uzelf met een uur van totale ontspanning met onmiddellijk zichtbaar resultaat: rimpeltjes en expressielijntjes zijn gladgestreken, uw huid voelt comfortabel aan en heeft een jeugdige uitstraling.

Vanzelfsprekend wordt er tijdens de COLLAGEN PLUMPING FACIAL een door GATINEAU ontwikkelde massage uitgevoerd: de Relaxing Oxygenating Masasge. Een complete, modellerende massage voor diepe ontspanning en een stralende huid. Duur van de behandeling: 60 minuten

Ik stel graag met u een verzorgingsprogramma samen, geheel afgestemd op uw speficieke huidtype en huidconditie.

GATINEAU biedt ook een verzorgingslijn voor thuisgebruik, om uw huid optimaal te beschermen en te verzorgen.

Anti-rimpel en verstevigend

U wilt een stralende, stevige huid, ontspannen gelaatstrekken en een direct zichtbaar anti-aging effect.

Bezoek uw GATINEAU schoonheidsspecialiste en ontdek deze anti-rimpel en cosmetische lifting-behandeling in 3 dimensies.

  • Gezicht, hals en décolleté
  • De oogcontour
  • Het voorhoofd

SUPREME SMOOTHING FACIAL

De schoonheidsoperatie in het instituut De door GATINEAU ontwikkelde unieke DRAIN LIFT-stokjes hebben 2 verschillende uiteinden voor 2 specifieke werkingen; een gegroefd uiteinde voor het ontspannen van de gelaatsspieren en het afdrijven van gifstoffen, een spiraaluiteinde voor het stimuleren van de microcirculatie en een dynamische en nauwkeurige herstructurering van de huid. Vanzelfsprekend wordt er tijdens de SUPREME SMOOTHING FACIAL een door GATINEAU ontwikkelde massage uitgevoerd: de Relaxing Oxygenating Masasge. Een complete, modellerende massage voor diepe ontspanning en een stralende huid.

Na de behandeling zijn rimpeltjes verminderd, de huid voelt steviger aan en heeft meer veerkracht, de gezichtscontour is beter gedefinieerd en de uitstraling van de huid is verbeterd omdat de gelaatstrekken ontspannen zijn.

Duur van de behandeling: 75 minuten

Ik stel graag samen met u een verzorgingsprogramma samen, geheel afgestemd op uw specifieke huidtype en huidconditie.

GATINEAU biedt ook een verzorgingslijn voor thuisgebruik, om uw huid optimaal te beschermen. COLLAGENE EXPERT